Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Vi tilbyder

Lodning

Stik, kabler, print, elitekomponenter mv. Vi varetager en lang række af lodningsopgaver. Reparation af produkter og udskiftning af enkeltdele er nogle af de opgaver vi er specialister i.

Lamper

Færdigmontage, kontrol, afprøvning. Vi færdigmonterer alle former for lamper, pakker i emballage og laver en kontrol på funktionen.

Flowpak

Posepak, emballagepak, manuelt eller maskinelt. Vi har en posepakningsmaskine, som sorterer lige fra plastik til metal. Vi varetager også gerne indkøb af delene, derved sparer De logistikken og håndteringen.

Styringer

Betjeningspulte, styrepulte, mindre styreskabe. Vi monterer mindre skabe efter Deres anvisning, dog varetager vi kun montagedelen og selve fremstillingen.

Montage

Montage af mekaniske, elektriske og elektronisk produkter hvorved De leverer alle Deres varer og vi udfører selve montagearbejdet og eventuelle kontroller og emballering.

Outsourcing

Ved at lade os varetage en del af Deres montage eller produktlinje, har De mulighed for at spare omkostninger, investeringer og De frigiver resurser i Deres egen organisation.

AD-hoc

Enkeltstående opgaver hvor der ønskes en ændring på produktet, sortering af fejlemner eller andre enkeltstående opgaver som kan afhjælpe Dem med problemstillingen.

Kapacitet

Har De kapacitetsproblemer kan vi afhjælpe Dem i spidsbelastninger enten ved at varetage en del af produktionen eller hjælpe med mandskab til dækning af et akut behov.

​Få en uforpligtende snak

​Snak med en ekspert på: 74 49 18 11

Send en mail på jewamontage@mail.dk

Hvem er vi

​JEWA Montage

CVR-nr: 21740985

Find vej

​Nyrøjsvej 10, Lavensby

DK-6430 Nordborg

Kontakt os