Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Posepakning og flowpack

​JEWA Montage tilbyder posepakning, flowpack og anden emballagepakning. Det kan ske enten manuelt eller maskinelt. Poser og labels kan laves helt efter dine ønsker. Vi varetager også gerne indkøb af de forskellige dele, så du sparer både logistik og håndtering.

Vi udfører pakning af alt fra plastik til metal

​Vi har posepakningsmaskiner, som kan sortere alt lige fra plastik til metal. En typisk tilbehørspose kan bestå af skruer, møtrikker, pakninger, O-ringe eller ESD-sikrede produkter, men den kan naturligvis også bestå af andre genstande af blandt andet plastik og metal.

Vores posepakkemaskiner kan varetage næsten alle pakkeopgave. Dertil kommer, at der er en effektiv kontrol, der sker ved at veje poserne. Dette sikrer, at posens indhold er 100 procent korrekt og i overensstemmelse med dine instruktioner. Derved kan du undgå for mange reklamationer hos slutkunderne i forbindelse med problemer med kvantiteten.

Vi har med andre ord specialiseret os i mange forskellige grene af montage, og derved har vi opnået en bred viden og erfaring. Vores montage er opdelt i to produktionslinjer, hvoraf den ene produktionslinje varetager alle pakkeopgaver, og den anden produktionslinje varetager alle nødvendige montageopgaver.

Ring for at høre mere om hvad vi kan tilbyde

​Vi pakker omkring en million poser om året. Kontakt os for uddybende information. Ring til os på telefon 74 49 18 11, eller skriv til jewamontage@mail.dk. Montagen kan ske in-house hos os eller out-house ude på jeres virksomhed, hvis det er en bedre løsning.

​​

​Få en uforpligtende snak

​Snak med en ekspert på: 74 49 18 11

Send en mail på jewamontage@mail.dk

Hvem er vi

​JEWA Montage

CVR-nr: 21740985

Find vej

​Nyrøjsvej 10, Lavensby

DK-6430 Nordborg

Kontakt os