Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Lodning af stik, kabler, print og komponenter

​Hos JEWA Montage varetager vi en lang række af lodningsopgaver for vores mange kunder. Det kan være lodning af stik, kabler, print, elitekomponenter med videre. Vi har blandt andet ESD-sikrede loddepladser og loddestationer.

Vi udfører produktion, modifikation og reparation

​Vi fortager ligeledes reparation af produkter, herunder udskiftning af enkeltdele. Vi har med andre ord specialiseret os i alle former for lodning i forbindelse med produktion, modifikation, udskiftning og reparation af forskellige former for kabler, print og komponenter.

Maskinel og manual lodning kan ske på print, der er bestykket med leadede komponenter, hvor vi følger de modtagne arbejdsbeskrivelser, styklister og placeringstegninger. Vores medarbejdere har stor erfaring med montering af leadede komponenter. Derfor sker al lodning med en sikker bearbejdning.

ESD-sikrede loddepladser hindrer statiske udladninger

​Statiske udladninger kan ødelægge elektroniske komponenter, men ofte kan disse udladninger ikke opdages af mennesker. Derfor benyttes ESD-sikrede loddepladser og loddestationer. Dette fører til et bedre arbejdsmiljø, en lavere fejlprocent og et hurtigere gennemløb i vores produktion.

Der er med andre ord flere fordele ved at benytte os til lodning, udover det frigiver ressourcer i jeres virksomhed, når denne del af produktionen outsources til os. Outsourcing til os kan også ske i forbindelse med kapacitetsmangel, sygdom og driftstop.

Ring gerne til os på telefon 74 49 18 11, eller skriv til os på jewamontage@mail.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for lodning i forbindelse med produktion, modifikation og reparation, herunder i forbindelse med kapacitetsudligning og kapacitetsmangel.

​​

​Få en uforpligtende snak

​Snak med en ekspert på: 74 49 18 11

Send en mail på jewamontage@mail.dk

Hvem er vi

​JEWA Montage

CVR-nr: 21740985

Find vej

​Nyrøjsvej 10, Lavensby

DK-6430 Nordborg

Kontakt os