Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Montage- og sorteringsopgaver

​Hos JEWA Montage tilbyder vi montage af mekaniske, elektriske og elektroniske produkter. I skal blot levere produkterne, hvorpå vi udfører selve montagearbejdet samt eventuel kontrol og emballering.

Vi tilbyder KÆS - kassation, ændring og sortering

​Vi tilbyder en lang række ydelser inden for montage og sortering, herunder KÆS, hvilket vil sige kassations-, ændrings- og sorteringsopgaver. Det rækker blandt andet over:

  • Kassation: Hvis du har nogle produkter, som du ønsker at kassere, men hellere vil have pris for at reparere frem for at kassere.
  • Ændring: Hvis du ønsker at påføre produktet nye dele, udskifte dele eller modificere dele. Det kan også være sortering af produkter i henhold til specifikationer. Desuden kan det være ændringer på mekaniske, hydrauliske eller elektriske produkter, hvor der kræves ændringer.
  • Sortering: Hvis du ønsker dine produkter sorteret efter visse specifikationer. Det er ligesom at komme med en pose farvede kugler, hvorpå vi skal sortere dem efter farve og størrelse.

Vi udfører lodning, montage, pakning og kvalitetssikring

​Vi udfører alle typer af opgaver inden for lodning og montage af mekaniske, hydrauliske og elektriske produkter. Vi udfører desuden pakning af poser og emballage. Dertil kommer, at vi udfører forskellige former for testopgaver, kvalitetssikring og levering.

Kontakt gerne til os for at høre mere om montage og sortering. Du kan ringe til os på telefon 

74 49 18 11. Du kan også skrive til os på vores e-mail jewamontage@mail.dk. Derpå kan vi tage en drøftelse om dine behov og ønsker samt vores løsninger.

​Få en uforpligtende snak

​Snak med en ekspert på: 74 49 18 11

Send en mail på jewamontage@mail.dk

Hvem er vi

​JEWA Montage

CVR-nr: 21740985

Find vej

​Nyrøjsvej 10, Lavensby

DK-6430 Nordborg

Kontakt os