Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Outsourcing af lodning og montage

​Du kan lade os varetage en del af din montage eller produktlinje. Derved kan du spare omkostninger og investeringer, ligesom du kan frigive ressourcer i din organisation. Du bestemmer selv, hvorfor og hvordan du ønsker outsourcing.

Vi udfører alle former for opgaver inden for lodning og montage af mekaniske og elektriske produkter. Vi udfører også pakning af poser og emballage. Desuden udfører vi forskellige former for testopgaver, kvalitetssikring og levering.

Du kan benytte outsourcing ved kapacitetsmangel

​Din virksomhed kan outsource til os, hvis du har produkter, som forstyrrer din basisorganisation, hvis der er sygdom blandt dine medarbejdere, hvis du har kapacitetsmangel, eller hvis du blot ønsker andre til at varetage disse opgaver.

Du kan undgå investeringer ved permanent outsourcing

​Outsourcing kan derved have flere fordele, hvor den ene er, at du ved permanent outsourcing undgår investeringer i udstyr og maskiner, men også, at du undgår problemer omkring ansættelser, sygdom og ferieplanlægning.

De andre fordele er, at du kan bruge os ved kapacitetsmangel, sygdom og barselsorlov, men også ved planlagt eller akut driftstop af den ene eller anden art. Det kan også ske, hvis du blot oplever, at I pludseligt ikke kan følge med. Vi sætter naturligvis pris på et varsel ved outsourcing, men hvis det ikke er muligt, kan du bare kontakte os.

Ring til os for at få mere at vide om outsourcing. Du kan ringe til os på telefon 74 49 18 11, men du kan også skrive til os på vores e-mail jewamontage@mail.dk.

​​

​Få en uforpligtende snak

​Snak med en ekspert på: 74 49 18 11

Send en mail på jewamontage@mail.dk

Hvem er vi

​JEWA Montage

CVR-nr: 21740985

Find vej

​Nyrøjsvej 10, Lavensby

DK-6430 Nordborg

Kontakt os